XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Наші випускники

Загальна інформація
Нормативні документи
Запропонувати вакансію
Контактна інформація
Вакансії
Працевлаштування після навчання у державному університеті телекомунікацій
Корисна інформація
Запропонувати вакансію

Наші випускники

Мартинюк Сергій 

Поступив до Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій до Навчально-наукового інституту Телекомунікацій та інформатизації на факультет Телекомунікацій в 2010 році. Шукав не великий, зручний вуз – знайшов його.

На другому курсі свого навчання почав працювати в компанії «Zeppelin International» (Caterpillar) на посаді зовнішнього розробника, де отримав великий досвід роботи в процесі розробки та в ІТ в цілому.

Пізніше, паралельно з навчанням в Університеті, працював на фрілансі за напрямом веб-розробки ( веб-сайти, веб-додатки, програмування, верстка, дизайн і т.д.), такий досвід роботи з клієнтами дав розуміння необхідності свого розвитку та максимальної автоматизації ІТ.

Також маю невеликий досвід роботи в АТ «Ощадбанк».

На третьому курсі почав свою діяльність в Студентській раді нашого Університету LSD на факультеті Телекомунікацій. З четвертого - Голова наукового відділу Студентської ради ДУТ. В цей час почались докорінні зміни на краще в роботі нашого вузу, з приходом нового ректора.

В процесі навчання на магістратурі працював деякий час в нашому Університеті на посаді провідного інженера відділу. Пізніше перейшов на посаду інженера центра контролю доступності сервісів в компанію «Астеліт» (мобільний оператор Lifecell), де працюю і досі на посаді провідного інженера.

Враховуючи стрімкий розвиток нашого вузу, раджу абітурієнтам приєднуватись до нашої альма-матер!


Мушта Сергій

В 2010 році вступив до Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій. В період навчання займав активну студентську позицію. Був студентським куратором першокурсників 4 роки поспіль.

Також у студентській раді був головою відділу зовнішніх зв’язків. У 2013 році був обраний на посаду – Голова студентської ради факультету Інформаційних технологій і був на цій посаді два з половиною роки. Також у 2014 році пройшов курс навчання у Linux Professional Institute та отримав відповідний міжнародний сертифікат. У 2015 році закінчив Державний університет телекомунікацій, здобув ступінь магістра за спеціальністю “Комп’ютерні системи та мережі”, здобув кваліфікацію «Аналітик комп’ютерних систем, науковий співробітник».

Також заочно здобув другу вищу освіту в Навчально-науковому інституті післядипломної освіти Державного університету телекомунікацій за спеціальністю “Менеджмент організацій та адміністрування” та отримав диплом спеціаліста.

Наразі є аспірантом Державного університету телекомунікацій та працюю на кафедрі вищої математики викладачем. Дуже задоволений якістю викладанням та рівнем отриманих знань Університету, тому раджу обирати для навчання Державний університет телекомунікацій.  


Цигак Вікторія

В 2011 році поступила до Державного університету телекомунікацій на спеціальність «Системи технічного захисту інформації» Навчально-наукового інституту захисту інформації. Те, що обрала перспективну, а головне цікаву спеціальність, не сумнівалась ніколи, адже саме зараз на ринку праці надзвичайний попит на спеціалістів у сфері ІТ та інформаційної безпеки.  З самого початку навчання приймала активну участь у семінарах, наукових конференціях та культурно-масовому житті Університету. Протягом трьох років була Головою Студентської ради Навчально-наукового інституту захисту інформації.

Отримавши диплом бакалавра, влаштувалась на посаду головного фахівця відділу інформаційної безпеки в одному з банків України.  Після цього з головою поринула у професію,  знову впевнившись -  мій вибір однозначно правильний! Спеціаліст з інформаційної безпеки – це багатопрофільний спеціаліст, який повинен володіти знаннями технічного напрямку, навичками у сфері ІТ та в деякій мірі бути менеджером. Тобто, без спеціаліста з інформаційної безпеки підприємство в наш час не може існувати. Тому для фахівців галузі  інформаційної безпеки всюди відкриті двері, головне наполегливо йти до своєї мети, максимально вбирати знання, що дає Університет, займатись саморозвитком, адже це все міцний фундамент вашого успішного майбутнього!


Михайлюк Анна

У січні 2016 року отримала освітньо-кваліфікаційний рівень магістр Навчально-наукового інституту Менеджменту та Підприємництва.

Державний університет телекомунікацій - це найбільш перспективний Університет сьогодення, а добре навчатися в ньому -  гордість.

Я дуже задоволена освітою, її якість дає свої плоди. Працюю в УДППЗ "Укрпошта", де всі знання стають у нагоді. Не було такого, як зазвичай кажуть: "Забудьте все, чому вас навчали в університеті". База знань та практичних навичок легко дозволила ввійти у робочий графік та швидко адаптуватися у даній сфері. Я задоволена, що закінчила спеціальність "Менеджмент організацій та адміністрування" і впевнена, що здобуті знання допоможуть мені у досягненні успіхів у сфері Менеджменту.

Тепер я з упевненістю можу сказати, що яку професію Ви не обрали для свого майбутнього, менеджмент - це серйозний фундамент у вашій само ідентифікації в житті та побудові своєї професійної кар'єри.

 

 


Балацька Вікторія

В 2014 році отримала освітньо-кваліфікаційний рівень магістр Навчально-наукового інституту гуманітарних технологій, нині ННІ Менеджменту та Підприємництва. Чесно кажучи, випускатися з вузу мені не хотілося, адже в той період стільки відбулося кардинальних змін для покращення навчального процесу та розвитку студентського життя, хотілося побути ще студенткою!

Хочу висловити подяку викладацькому складу інституту, який постійно підбирає цікаві методи подачі свого предмету, вміє заохотити студентів відвідувати їх заняття.

Дуже вдячна за знання і досвід, які я отримала під час навчання в Університеті. Постійна допомога та підтримка викладачів дозволила отримати ті знання,  які допомагають мені сьогодні в моїй роботі. Кожного дня я втілюю в життя те, що отримала в Університеті. Державний університет телекомунікацій  був фундаментом моєї мрії!

Зараз я офіційно працевлаштована в компанії Sport Life, займаю посаду за отриманою спеціальністю «Менеджер із супроводу клієнтів».

Студентам Державного університету телекомунікацій бажаю досягти успіхів у здобутті своєї мрії, реалізація якої можлива завдяки сумлінному навчанні в Університеті.

Абітурієнтів закликаю вступати до ДУТу! Впевнена, зробите правильне рішення!


Короленко Сергій

Закінчив Навчально-науковий інститут захисту інформації в 2014 році. Жодного разу не вагався в правильності свого вибору, тому що  ДУТ є сукупністю сприятливих для навчання та розвитку факторів, завдяки яким університет привабливий для абітурієнта, який мріє стати спеціалістом з інформаційної безпеки. 

Ринок праці у сфері інформаційної безпеки дещо відрізняється від інших. Багато компаній готові взяти до себе на роботу випускника без досвіду роботи при умові, що він за 4 роки не просто прослухав програму лекцій, а дійсно розбирається в спеціальності. Саме в ДУТі є всі можливості, щоб бути справжнім спеціалістом у сфері інформаційної безпеки. Більше того, багато студентів починають свою професійну кар’єру ще під час навчання, а викладачі йдуть таким студентам на зустріч.

Я влаштувався на свою першу роботу спеціалістом у відділ інформаційної безпеки ПАТ «БАНК КІПРУ» відразу після отримання диплому бакалавра за спеціальністю «Управління інформаційною безпекою». Під час роботи я продовжував навчання в ДУТі на магістратурі та, ще до отримання диплому магістра я перейшов на таку ж посаду в ПАТ «Промінвестбанк», де пропрацював рік. Зараз працюю консультантом з інформаційної безпеки в провідному українському системному інтеграторі та постачальнику комплексних ІТ-рішень для великого бізнесу і державних установ.

Переглядаючи вакансії на сайтах для пошуку роботи неважко зробити висновок, що в Україні та за кордоном вже не вистачає кваліфікованих спеціалістів з інформаційної безпеки, а рівень заробітньої плати таких спеціалістів досить високий. Тому, якщо тебе приваблює сфера інформаційної безпеки і ти хочеш мати високі шанси на успішне працевлаштування по спеціальності - обирай Державний Університет телекомунікацій і досягай своєї мети!


Халай Максим

У 2014 році закінчив Державний університет телекомунікацій та отримав диплом освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» за спеціальністю «Системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки».

Ще будучи студентом, в період 2010-2013 року працював в Українському державному центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді   на посаді техніка з обслуговування комп’ютерної техніки, налаштування локальної мережі бухгалтерського обліку та мережі Інтернет.

З серпня 2013 року працюю в Державному підприємстві «Українські спеціальні системи» на посаді інженера відділу технічної підтримки, який входить до складу технічного департаменту.

Приймаю участь у проведенні дослідної експлуатації телекомунікаційної мережі спеціального призначення (ТМСП), будівництво якої безпосередньо виконувало ДП «УСС» в інтересах держави.

В період 2014-2015 року приймав активну учать у розробці, налагодженні запуску мережі біометричних паспортів  для державної міграційної служби України. А на початку січня 2015 року особисто презентував дану систему прем’єр-міністру Яценюку А.П.

Вибором Університету задоволений, адже в Університеті створені всі умови для першокласної підготовки фахівців при подальшій реалізації!


Вознюк Євгеній

У 2014 році закінчив Навчально-науковий інститут захисту інформації Державного університету телекомунікацій за спеціальністю «Системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки».

В студентські роки працював в Державному підприємстві «Українські спеціальні системи» на посаді інженера відділу проведення державних експертиз. З 2014 року займаю посаду начальника відділу технічного захисту інформації у ТОВ «Світ IT Рішень».

Приймаю участь у розробках комплексних систем захисту інформації, пошуку закладних пристроїв.

Без сумніву можу сказати, що Державний університет телекомунікацій – це вищий навчальний заклад, який дає достатню базу знань для влаштування на хорошу роботу за спеціальністю!


Крискун Іван

Після закінчення школи, я довго вирішував, яку професію отримати і нарешті вирішив, що хотів би працювати у сфері телекомунікацій та сучасних технологій. Серед всіх профільних ВНЗ я обрав Інститут зв’язку (на той час він саме так називався).

Моє навчання у вузі  (2000-2005рр.) співпало зі стрімким розвитком технологій в Україні. Так, на початку навчання рідко в кого був персональний комп’ютер чи мобільний телефон, а уже наприкінці навчання кожен студент мав свій мобільний та у більшості були персональні комп’ютери. Поширення мобільного зв’язку стандарту GSM сприяло тому, що більшість студентів хотіли працювати в одному із мобільних операторів (Київстар, UMC), я не був виключенням. Проте я розумів, що для того аби працювати в одного із лідерів мобільного зв’язку потрібно мати чималий «багаж знань», тому під час навчання я завжди старався опрацювати інформацію, яку надавали викладачі та додатково відвідував бібліотеку (до речі в Університеті вона досить таки хороша!).

Будучи студентом я пройшов співбесіду на посаду Оператора call-center Київстар та працював на цій посаді протягом навчання. Вже безпосередньо перед отриманням диплому я відправив резюме в технічний відділ Київстар і пройшов надзвичайно складну співбесіду. Запорукою проходження співбесіди були знання, які я отримав під час навчання. І ось, уже маючи певний досвід роботи в телекомунікаціях, я з впевненістю можу сказати, що всі предмети, які викладались в університеті я використовую так чи інакше під час роботи. Я завжди з вдячністю згадую викладачів університету, які допомагали зрозуміти такий цікавий світ телекомунікацій!


Пирогова Анна

Влітку 2015 виповнюється 10 років з моменту закінчення Університету, де я отримала диплом спеціаліста Телекомунікацій. Але перед тим були п’ять років навчання і справжньої школи життя! Перший мій досвід роботи - компанія "УкрСат", де я починала студенткою працювати під час літньої практики.

Восени 2005 року мені пощастило приєднатися до молодої та амбітної команди професіоналів у компанії "Астеліт" life:), де я пройшла шлях від інженера групи звітності до керівника Центру підтримки комутатора Київського регіону. В різний час в Технічній дирекції life:) мені довелося працювати у напрямках підтримки і експлуатації мережі комутатора, міжнародного роумінгу та інтерконекту, підсистеми базових станцій.

У 2013 я змінила напрям роботи і зараз працюю в IT-компанії на проекті для провайдера міжнародного трафіку. Наразі я керівник проекту з підтримки платформ і сервісів, що зібрала чи не найкращих спеціалістів з підтримки голосових сервісів, сигнального обміну, IP і дата-трафіку.

За час роботи я познайомилася із телеком-спеціалістами і експертами із різних куточків світу, відвідала багато країн, і можу із впевненістю сказати, що обраним шляхом в Телекомі я повністю задоволена. Зараз Державний університет телекомунікацій ще більше розвивається та дає студентам ще більше можливостей реалізації, тому якби в мене був шанс повернутися до вступних іспитів, я б обрала тільки цей Вищий навчальний заклад!

Запропонувати вакансію

Ви можете опублікувати власну вакансію на роботу для студентів Державного університету телекомунікацій
 
 
 

Контактна інформація

Державний університет телекомунікацій
Україна, 03680, м. Київ, вул. Солом'янська, 7, ауд. 301
e-mail: nmv.dut@gmail.com
тел./факс.+38(044)249-25-50

Новини

Всі новини
Переглядів: 17 959