XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Комп'ютерної інженерії

Відгуки

Загальна інформація
Новини та подіі
Запрошуємо до навчання
Інноваційні зміни, втілені на кафедрі
Освітні програми
Навчальні дисципліни
Науково-педагогічний склад
Партнери кафедри
Авторизовані курси Академії Cisco
Матеріальна база
Робота зі студентами
Наукова діяльність
Бібліотека
Підшефна школа
Вакансіі
Отримати консультацію
Контактна інформація
Дистанційне навчання
Відгуки працедавців
Публічне обговорення освітньо-професійних програм

Відгуки

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "123 Комп’ютерна інженерія" кафедри Комп'ютерної інженерії та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.

Відгуки студентів і випускників

У 2022 році отримав освітньо-кваліфікаційний рівень магістр Навчально-наукового інституту Інформаційних технологій.

Сьогодні я працюю в компанії ITBiz на посаді менеджера з реалізації рішень в корпоративному секторі.

Я дуже задоволений освітою та знаннями, які отримав навчаючись на кафедрі Комп’ютерної інженерії Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій. Дуже корисною була для нас студентів практика залучення представників компаній до проведення занять.

Сьогодні я з командою працюю над проектами, частина з яких вже успішно впроваджена, і можу однозначно сказати, що всі знання, які отримав в університеті стали мені в нагоді та вже приносять дивіденди ;-)

За комп’ютерними інженерами майбутнє!

Союк Віталій


Мене звуть Сарафанюк Руслан, і я випускник Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій.

Моя подорож в світ інформаційних технологій розпочалася там, і сьогодні я працюю Service Engineer у компанії Bakotech, спеціалізуючись на впровадженні та підтримці моніторингової платформи Dynatrace. Важко уявити, що саме ці знання здобуті в університеті допомогли мені знайти себе та мою першу справжню роботу.

Вже під час навчання в університеті я відчував, що вибір спеціальності "Комп'ютерна інженерія" був правильним. Університет надавав необхідну кількість можливостей для навчання та розвитку. Це було місце, де технічний бік моєї освіти поєднувався із зануренням у світ інформаційних технологій.

Наприкінці завершення навчання в університеті (на початку 4 курсу), я приєднався до компанії Bakotech як Service Engineer, спеціалізуюсь на моніторинговій платформі Dynatrace. Моя технічна експертиза та знання інформаційних технологій дозволили мені швидко впроваджувати та підтримувати цю потужну систему моніторингу.

Сьогодні я займаюся вирішенням складних завдань щодо оптимізації та моніторингу інфраструктури для наших клієнтів. Моя історія є прикладом того, як вірний вибір університету та гнучкість у виборі технічного напрямку можуть визначити ваш успіх у світі інформаційних технологій та моніторингу.

Сарафанюк Руслан


Дуже задоволений начанням в ДУТі. Адекватні та розуміючі викладачі, обладнання та комп'ютерна техніка в лабораторіях у хорошому стані, в усіх лекційних аудиторіях встановлені проектори, що спрощує процес сприйняття нової інформації, багато цікавих університетських заходів. Особливо хочеться зазначити, що навчальна програма є дуже цікавою з різноманітними практичними та лабораторними заняттями, які будуть корисні при роботі за спеціальністю.

Герасименко Дмитро


Я як випускник Державного Університету Телекомунікацій, хочу подякувати університету, за такі гарні знання та можливості, які дали мені, а саме:

  1. Дуже сильна матеріально-технічна база.
  2. Висококваліфіковані викладачі, які діляться своїм досвідом роботи та навчають того, що вимагають роботодавці.
  3. Дякуємо академії Cisco на кафедрі Комп'ютерної інженерії за можливість проходження курсів, які дуже цінуються роботодавцями.
  4. Викладацький склад кафедри КІ дуже багато чого мене навчив і влаштував на перспективну роботу в компанію Cisco.

Дякую університету за такі знання та можливості. Ніколи не шкодуватиму, що вчився саме тут.

Кузьменко Максим 


Навчався в Державному університеті телекомунікацій на кафедрі Комп’ютерної інженерії, вийшов з університету з дипломом магістра та з реальними практичними навичками зі своєї спеціальності.

За роки навчання отримав багато потрібного для подальшого життя: знання на достатньо високому рівні, практичні навички на сучасному обладнанні, сертифікати міжнародного зразка від компанії Cisco, знайомства в сфері ІТ, участь в міжнародних конференціях та багато іншого, що на сьогоднішній день мені дуже допомагає не тільки в роботі, а й в житті!

Викладачі були вимогливі але людяні, до кожного могли знайти правильний підхід. Дисципліни викладались дійсно потрібні, а не як в інших закладах все до купи… Отже я пишаюсь, що навчався в Державному університеті телекомунікацій та отримав достойну, якісну освіту!!! Дякую!!!

Лисенко Владислав (закінчив ДУТ, працюю «ТРК Україна»)


Даний університет є цілком гарним вибором для тих, хто планує розвивати професійні навики в напрямі ІТ. Цьому сприяють бібліотека даного університету, викладачі-професіонали і звісно ж партнерські курси. Одні лише курси надають вам гарну теоретичну базу і деякі практичні навики, які ви пізніше закріплюєте і поліпшуєте разом з викладачами. Викладачі й справді є професіоналами, деякі з них не тільки гарно викладають свій предмет, а й розширюють кругозір студентів, проводячи різноманітні міні-заходи.   

Цюп’як  Н.І.


Відгуки партнерів

Коропорація “Cisco” висловлює подяку колективу Державного університету телекомунікацій за плідну співпрацю щодо підготовки ІТ-спеціалістів, які знаються на інноваційних технологіях та роблять вагомий внесок в цифровізацію України.

Проблема нестачі спеціалістів в галузі ІТ – одне з найактуальніших питань багатьох держав світу. Від кількості та якості спеціалістів залежить рівень цифровізації економіки, з яким безпосередньо пов’язаний успіх країни та добробут її громадян.

Ми сподіваємося, що співпраця між “Cisco” та Вашим навчальним закладом буде збагачена новими ідеями. Серед можливих майбутніх ініціатив ми бачимо співпрацю з викладання нових курсів з кібербезпеки та інтернету речей, а також спільні ініціативи для підвищення якості випускників коледжей та шкіл.

Бажаємо Вам та колективу Мережної Академії “Cisco” при Державному Університеті Телекомунікацій нових професійних звершень та чекаємо на подальше плідне співробітництво.  

З повагою, Голова представництва “Cisco Систем Менеджмент Б.В.” в Україні О.О. Боднар


Вже більше п’яти років на кафедрі Комп’ютерної інженерії відкрита Академія Cisco.

Компанія Cisco щиро дякує Вам за відповідальне ставлення до нашої співпраці в рамках Програми мережних академій Cisco!

Ваша Мережева Академія Cisco володіє ексклюзивними правами на проведення авторизованих навчальних курсів за технологіями Cisco. Вимоги до рівня кваліфікації викладачів і організації курсів зафіксовані в угоді Авторизованого партнера з навчання з компанією Cisco.

На сьогоднішній день грамотність в питаннях технології має безпрецедентно важливе значення, і корпорація Cisco з готовністю надає Вам знання і навички, необхідні для конкурентоспроможного фахівця в сфері IT-технологій.

Прийміть мої побажання подальших успіхів і розвитку.

З повагою, Олена Домотенко,
менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в Україні та Азербайджані

Анкета вступника
Заповніть анкету та отримайте персональну консультацію від завідуючого кафедрою
Контактна інформація
Ми зв`яжемось з Вами зручним для Вас способом:
Освіта
Вкажіть де Ви навчались\навчаєтесь
Розкажіть про себе
Давайте знайомитись




Отримати консультацію

Ваш запит на зворотній дзвінок отримає завідуючий кафедрою
Надіслати запит

Контактна інформація

Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій
Україна, 03680, м. Київ,
вул. Солом'янська, 7, ауд. 218

Завідувач кафедрою 
Лащевська Наталія Олександрівна:  

Viber: (097)-527-49-26
Telegram: @n_lashchevska

Email: dut.kaf.ki@gmail.com

Новини

Всі новини
Переглядів: 5 537