XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Публічного управління та адміністрування

Відгуки випускників

Загальна інформація
Абітурієнту 2024
Викладацький склад
Умови вступу на спеціальність
Наші студенти про нас
Студентська платформа "Лідери майбутнього"
Методичне забезпечення
Партнери кафедри
Бібліотека
Лабораторії кафедри
Отримати консультацію
Новини та події
Дистанційне навчання
Освітні програми
Публічне обговорення освітньо-професійних програм
Наукова діяльність
Відгуки роботодавців

Відгуки випускників

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "281 - Публічне управління та адміністрування" та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.


Ксенія Дідик

Як випускниця бакалаврату і магістрантка Державного університету телекомунікацій, я сміливо можу сказати, що якщо ти зацікавлений отримати не тільки якісні знання, але й провести незабутні студентські роки – це найкращий університет.

Не зважаючи на те, що це університет телекомунікацій, тут є багато інших сучасних перспективних спеціальностей – ДУТ іде в ногу з часом!

Мені тут дуже подобається. Тут дружня атмосфера, що сприяє навчанню та підтримці комунікації між студентами та викладачами.

Лекції завжди проводяться на високому рівні. Наявність великої кількості практичних занять дозволяє гарно засвоювати фах уже з першого курсу. А на останніх курсах професійні дисципліни можна вивчати англійською мовою (я думаю таких університетів в Україні не багато).

Студентське життя теж на високому рівні – весь час відбуваються екскурсії, конкурси, концерти, конференції… Поряд гуртожиток. Є власна тренажерна зала, в якій можна займатися безкоштовно…

Одним словом, я жодного разу не пошкодувала, що вступила до цього університету. І ви не пошкодуєте!

 


Ольга Шульженко

Державний університет телекомунікацій – це класний сучасний університет з трендовими спеціальностями, серед яких «Публічне управління та адміністрування», де я продовжую навчання в магістратурі.

Незважаючи на невеликі розміри вузу, тут є все: від оснащених за останніми технологіями аудиторій до дружнього викладацько-студентського колективу, де тебе зрозуміють, підтримають, навчать…

А ще в університеті крутезні бази практики, з якими університетом укладено угоди щодо співпраці. І якщо ти хочеш гарантовано отримати перше високооплачуване робоче місце, то тобі достатньо свідомо поставитися до проходження практики, і вуаля – ти вже працюєш!

Якби мені знову довелося вступати – це однозначно був би ДУТ!!!



Антон Щербатюк

Для мене Державний університет телекомунікацій – це місце, де можна реалізувати себе! Реалізувати студентом, фахівцем, другом… Адже політика університету передбачає високий рівень надання освітніх послуг та дружню атмосферу викладачів і студентів, які є не просто колегами, а друзями.

Наприклад, кафедра публічного управління і адміністрування – це велика дружня сімʼя зі спільним навчанням, відпочинком, підготовкою до наукових заходів, концертів, конкурсів, екскурсій… Ми навіть в університетській тренажерці разом займаємося.

А ще, завдяки навчанню тут, я отримав фахові знання, «підтягнув» свою англійську та отримав сертифікати, які мені допомогли працевлаштуватися на достойну роботу.

Тож, якщо ти хочеш здобути пристойну спеціальність і якісні знання за адекватну ціну, не зволікай і приєднуйся до студентської сімʼї ДУТу.



Олексій Бовкун

Державний університет телекомунікацій – «кузня кадрів» з різних спеціальностей. І треба зауважити, що ці кадри високопрофесійні і гарантовано працевлаштовані, бо мають ґрунтовні знання не тільки з фаху, а й легко орієнтуються у сучасному світі.

Крім того, ДУТ вміє розкривати і приховані таланти людей – тут весь час відбуваються якісь заходи, де кожен може проявити себе. Що мені подобається найбільше, то це те, що в університеті багато безкоштовних спортивних гуртків, які ти можеш не просто відвідувати, а брати участь у змаганнях різного рівня (від міжуніверситетських до міжнародних). Сьогодні таке не часто зустрінеш!

А ще, поряд з університетом знаходиться гуртожиток, що для студентів, які люблять поспати, дуже важливо.

А ще, тут дуже хороші викладачі – молоді, комунікабельні, прогресивні, одним, словом не зануди і на їх заняттях не заснеш!

А ще, тут просто класно. Я провів тут справді найкращі роки!

Отримати консультацію

Ваш запит на зворотній дзвінок отримає завідуючий кафедрою
Надіслати запит

Новини

Всі новини
Переглядів: 583