XS
SM
MD
LG
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)


Адреса:
03110, Україна
м. Київ, вул. Солом'янська, 7
Контактна інформація:
Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій

(Державний університет телекомунікацій)

Кафедра Робототехніки та технічних систем

Переваги вступу на кафедру Робототехніки та технічних систем

Загальна інформація
Контактна інформація
Новини та події
Викладацький склад
Навчальні дисципліни

Переваги вступу на кафедру Робототехніки та технічних систем

Бажаєте дізнаватись про особливості вступу у 2024 році?
Підписуйтесь на спільноти спеціальності "172 - Електронні комунікації та радіотехніка" кафедри Робототехніки та технічних систем та першим отримуйте новини, сповіщення про важливі події, підготовчі курси, дні відкритих дверей та багато цікавого.

З кожним днем все більше з’являється нових інтелектуальних та робототехнічних систем. Всі вони суттєво полегшують повсякденну людську працю і все більше замінюють людину в багатьох сферах виробництва та обслуговування. Сучасний розвиток ІТ-технологій дозволяє створювати нові «розумні» системи (автоматизовані безпілотні літальні апарати, системи розпізнавання образів, технічний зір роботів) та робототехнічні комплекси на базі комп’ютерних технологій.

Розвиток інтелектуальних технологій породжує попит на висококваліфікованих спеціалістів з робототехніки. Саме таких спеціалістів готують на кафедрі Робототехніки та технічних систем Державного університету телекомунікацій.

Актуальність освітньої програми «Робототехніка та технічні системи» полягає в інтеграції сучасних комп’ютерних технологій та роботизованих систем. Це дає можливість розробляти та створювати роботів, обслуговувати і налагоджувати інтелектуальні робототехнічні системи. Розвиток робототехніки дозволяє виконувати складні технологічні операції на виробництві та у повсякденному житті, підвищити точність і швидкість їх виконання та максимально виключити людський фактор.

Унікальність освітньої програми кафедри полягає у підготовці висококваліфікованих спеціалістів, які будуть володіти теоретичними знаннями та практичними навичками з:

  • проектування та розробки роботів;
  • програмування робототехнічних систем;
  • моделювання принципів роботи автоматизованих систем;
  • створення алгоритмів роботи інтелектуальних систем;
  • роботи на сучасному обладнанні компаній-партнерів кафедри.

Ми наголошуємо абітурієнтам, що оволодіти цими знаннями можна лише навчаючись на кафедрі Робототехніки та технічних систем Державного університету телекомунікацій, яка не має аналогів в Україні.

Жоден заклад вищої освіти України не готує фахівців за освітньою програмою «Робототехніка та технічні системи», що є вагомим аргументом, після закінчення навчання, успішного працевлаштування.

Під час навчання для студентів передбачена можливість отримання спільного сертифікату від компанії-партнера та кафедри, що надає право на отримання першого високооплачуваного місця в компанії-партнері кафедри.

Випускники кафедри вже сьогодні можуть обіймати відповідні посади у ІТ-компаніях і мати рівень заробітної плати від 30 000 грн. і вище.

Вступити на нашу кафедру можна без національного мультипредметного тесту по мотиваційному листу з набагато меншою ціною за навчання в порівнянні з іншими навчальними закладами Києва. Для гарантованого вступу потрібно лише подати мотиваційний лист, зразок якого та допомогу в його написанні надасть кафедра при здачі документів на вступ на кафедру.

Навчання на кафедрі проводиться за принципом «від простого до складного», і вже на першому курсі студенти вивчатимуть сучасні спеціалізовані мови програмування робототехнічних систем – Java, С++ та комп’ютерні технології, обчислювальні методи в робототехніці, комп’ютерну графіку, алгоритми та будову робототехнічних систем.

Крім професійних знань, наші студенти отримають глибокі знання з англійської мови, що дозволить випускникам кафедри бути більш конкурентоспроможними та високооплачуваними на сучасному ринку праці і отримати можливість реалізувати себе в Україні та світі.

Такі умови вступу на навчання та навчання передбачені тільки на нашій кафедрі!

            Для того щоб Ви поступили навчатися на кафедру Вам необхідно звернутися до завідувача кафедри Робототехніки та технічних систем, контактні дані якого зазначені нижче, та заповнити надану Вам завідувачем кафедри заяву на вступ на кафедру.

Завідувач кафедри РТС
к.т.н., доцент
Пепа Юрій Володимирович

Тел.: +38(097)-473-43-14

E-mail: kaf.rps.dut@gmail.com
 

Анкета вступника
Заповніть анкету та отримайте персональну консультацію від завідуючого кафедрою
Контактна інформація
Ми зв`яжемось з Вами зручним для Вас способом:
Освіта
Вкажіть де Ви навчались\навчаєтесь
Розкажіть про себе
Давайте знайомитись




Переглядів: 667